Gelderland Social Netwerk en Bedrijvengids
Terug

Artikel zoeken

Tiel: Flipje toert met TucTuc door Betuwe

Opnieuw heeft stadspromotie Tiel een vehikel gevonden om Flipje nog meer zichtbaar te maken. Ditmaal siert Flipje alle 30 TucTuc's van de Holland Evenementengroep. Deze TucTuc's toeren wekelijks met groepen bezoekers door de Betuwe.

 

De Holland Evenementengroep (HEG), gevestigd in Zoelen, verzorgt uitjes voor onder andere bedrijven, families en vrijgezellen. De activiteiten lopen uiteen van actie en teambuilding tot puur ontspanning en vinden zowel binnen als buiten plaats. Een van de mogelijkheden die de HEG biedt, is om met een TucTuc op pad te gaan.

 

Wouter Vink, commercieel directeur van de Holland Evenementengroep, was direct enthousiast toen de Tielse stadspromotor Roland van Vugt hem benaderde voor deze rijdende PR. Vink: "Flipje is van deze streek, is herkenbaar en spreekt aan. Wij vinden het leuk dat hij via onze TucTuc's door onze fraaie werkgebied toert. We krijgen er ook leuke reacties op."

 

Speciaal voor deze actie heeft striptekenaar Arie van Vliet een TucTuc getekende waarin Flipje en zijn vriendjes rondrijden.

 

Roland van Vugt, directeur stadspromotie, "Via de vrachtwagens van Heuveltrans en Mol en de bussen van Krol rijdt Flipje al door heel Europa. Via de TucTuc's is hij ook dichter bij huis in beeld en rijdt hij door onze prachtige Betuwe. Fantastisch toch. En het werkt aanstekelijk, want wij krijgen steeds meer inwoners aan de balie (bij de Zaak van de Stad) die ook met Flipje willen rondrijden." Dat is pas stadspromotie.

 

 

 

 
Reacties
  • U dient aangemeld te zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Poorterij is kleurrijk dit voorjaar
Woensdag 16 april, 20.15 uur La Paloma – toneel Kitty Courbois, Ingeborg Elzevier en Sigrid Koetse Voor de derde keer in vijftig jaar werken drie Grande Dames van het Nederlandse toneel samen: Ingeborg Elzevier, Sigrid Koetse en Kitty Courbois. Zij spelen in de nieuwe komedie La Paloma , die door Bert Edelenbos speciaal voor hen is geschreven. Gerardjan Rijnders, die al dikwijls met Edelenbos samenwerkte, is verantwoordelijk voor de regie. In La Paloma leven twee oude dames een deel van het jaar in een zomerhuisje in het bos. Weg uit die drukke en onoverzichtelijke stad. Het lijkt een vredig bestaan, maar dan verschijnt hun oudste zuster ten tonele… Wat is de reden van haar komst?  En wat zijn dat voor klusjes waar kleinzoon Daan het zo druk mee heeft? Er is verwarring en angst in het eerder zo rustige bos. En dan ook nog: is de dreigende...

meer...
Arnhems Talent, donderdag 17 maart in Grand Café Mahler, Musis Sacrum Arnhem
Donderdagavond 17 maart vindt er weer een editie van Arnhems Talent plaats in Musis Sacrum Arnhem. We beginnen om 20:15 uur met een gevarieerd cultureel programma waarbij de optredens zullen plaats vinden op het podium van de Concertzaal van Musis Sacrum en in Grand Café Mahler. De entree is gratis, dankzij de welwillende medewerking van Musis Sacrum.

meer...
Deze week in Schouwburg Lochem:
Stef Bos met zijn theatertour ‘Lente’. Dinsdag 22 april, aanvang 20.00 uur . Stef Bos is een vertrouwd gezicht in Schouwburg Lochem. 

meer...
Koning opent tentoonstelling in het Kröller-Müller Museum
Zijne Majesteit de Koning opent op 22 mei de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme in het Kröller-Müller Museum. Georges Seurat (Parijs 1859-1891) is bekend geworden als de uitvinder van het neo-impressionisme. Met zijn uit ontelbare gestippelde  - gepointilleerde - verftoetsen opgebouwde schilderijen en zijn grote aandacht voor wetenschappelijke kleurtheorieën ontwikkelt hij een nieuwe esthetiek.   

meer...
”Duiven Springlevend”
Op (koop)zondag 27 april a.s. zal in het centrum van Duiven voor het 3e achtereenvolgende jaar het evenement ”Duiven Springlevend” plaatsvinden. Het evenement staat geheel in het teken van ’springen’ met o.a. straattheater-acts van de uit Belgie afkomstige ”MonStars” (trollen die met hun springveren wel 2 meter hoog springen), de allernieuwste top-attractie de ”SkySwing”, ’n Bungee-trampoline en ’n springkussen voor de allerkleinsten.

meer...
Sigaren van Göring en Mein Kampf uit NSDAP hoofdkwartier gevonden in unieke wederopbouwcollectie.
Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 ontving recent een bijzondere collectie documenten en objecten van het Commissariat General Recuperation (CGR), een organisatie die direct na de oorlog gestolen Nederlandse goederen uit het verslagen Duitsland terughaalde. Daarbij werden regelmatig ook persoonlijke souvenirs meegenomen. Het hoofd van de CGR kwam daardoor in het bezit van een doos sigaren vervaardigd speciaal voor de tweede man van nazi Duitsland na Hitler: Reichsmarschall Hermann Göring. Ook kreeg hij een editie van Mein Kampf uit het ‘Das Braune Haus’, het hoofdkwartier van de NSDAP in München. De stukken zijn nu te zien in het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek.   

meer...
Deze week in Schouwburg Lochem:
Peter Heerschop met zijn soloprogramma ‘Gelukzoekers’. Donderdag 10 april, aanvang 20.00 uur.   Cabaretier Peter Heerschop gaat in zijn allereerste soloprogramma op zoek naar wat hem écht raakt. Waar hij keihard om moet lachen, wat hem ontroert, waar hij zich enorm voor schaamt en wat hij altijd nog een keer zou willen doen.   Er is muziek, er is dans, er zijn gesprekken en een soort van seks en rock ’n roll. Het wordt vooral een avond met verhalen. Kaarten kosten 21,00 euro.

meer...
PERSBERICHT
Carine Crutzen, Renée Fokker en Marie-Louise StheinsMichiel van Erpis schrijver, regisseur en met name documentairemaker. Hij is niet alleen de regisseur van  Afterparty , maar ook de maker van de documentaire waaruit de voorstelling Afterparty voortgekomen is:  I am a woman now . Over After party: Drie vrouwen zien elkaar in Marokko. Voor twee van hen is dit de plek waar zij, in hun zoektocht naar geluk, een ingrijpende wending aan hun leven gaven. Heeft die cruciale beslissing hen gebracht wat ze ervan hadden verwacht? En wat betekent dit voor hun omgeving ? Afterparty  is een tragikomedie over vriendschap, vrouwelijkheid en verlangen.

meer...
Lochem Live
Zaterdag 5 april, ‘Doe Maar Net Alsof’ in de Stads Lounge van Schouwburg Lochem. Aanvang 21.00 uur. ‘Doe Maar Net Alsof’ is een 9-mans Doe Maar-tribute band met jonge ambitieuze muzikanten. 

meer...
Nationaal Museumweekend in het Bevrijdingsmuseum Doe een museum! 50 % toegangskorting voor iedereen
Beleef de vrijheid in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945! Op één van de mooiste plekken van Nederland, tussen de heuvels en bossen ten zuid-oosten van Nijmegen, ligt het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Typische jaren ’40 geuren, diorama’s, originele filmbeelden, toespraken en muziek nemen u mee naar de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland en Europa. Aan jong en oud wordt de betekenis van democratie, mensenrechten en vrijheid getoond. Om nooit meer te vergeten!

meer...
Deze week in Schouwburg Lochem:
Familiemusical Mr. Finney, de vrolijkste opera voor de hele familie! Zondag 6 april, aanvang 14.30 uur. Theater Terra brengt Mr Finney uit de bekende boeken van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma naar de theaters. Samen met zijn vriend Slak beleeft Mr. Finney een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee… Metro over deze voorstelling: “Theater Terra heeft er een fijne familievoorstelling van gemaakt, waar de creativiteit vanaf spat!”  Kaarten kosten 14,00 euro. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

meer...
Arrangement Cultura Theater en Kröller-Müller
Op zondag 13 april van 11.00 tot 17.00 uur organiseren Cultura Theater in Ede en het Kröller-Müller Museum een gezamenlijk programma. ‘Gespannen Snaren’ is een combinatie die alle zintuigen op scherp zet, met beeldende kunst en klassieke muziek van internationale klasse.

meer...
BLUE JASMINE BIJ FILMHUIS LOCHEM MAANDAG 24 MAART 2014
Filmhuis Lochem vertoont op maandag 24 maart het prachtige tragikomische drama Blue Jasmine van filmveteraan Woody Allen.   Hoofdrolspeelster Cate Blanchett won net een Oscar voor haar rol als Jasmine, een rijke jonge vrouw die aan lager wal raakt.   Ze probeert haar oude leven rimpelloos voort te zetten maar de werkelijkheid dringt zich verontrustend op. Volgens critici Allens beste film in jaren. Ook met Alec Baldwin, Sally Hawkins en Peter Sarsgaard.        

meer...
Deze week in Schouwburg Lochem:
Dolf Jansen met zijn voorstelling ‘Topvorm’. Donderdag 27 maart, aanvang 20.00 uur. Dolf Jansen, wie kent hem niet. Volgens velen is hij de snelste cabaretier van Nederland, hij spreekt soms nog sneller dan hij loopt, en soms zelfs andersom! Maar het onvermijdelijke gaat ook aan hem niet voorbij. Dolf Jansen is 50. Vijftig! Nu is zijn streven dit: nog één keer de absolute topvorm bereiken, fysiek, mentaal, als atleet, artiest, als mens zelfs. En ontdekken hoeveel dat met gelukkig zijn te maken heeft. ‘Absurdistisch en geestig, onderhoudend en amusant’, meldt het Dagblad van het Noorden. Kaarten kosten 20,00 euro.

meer...
PERSBERICHT
Veldhuis & Kemper Nieuw Cabaretprogramma (try-out) Donderdag 20 maart, 20.15 uur “De chemie tussen Veldhuis & Kemper hapert geen seconde” – Parool. “Vlotte voorstelling vol rake grappen…” – Algemeen Dagblad. Onder de douche hebben Veldhuis & Kemper even nagenoten van de muzikale hoogtepunten uit hun carrière – tot nu toe. Want het is weer tijd voor nieuw moois. In alweer hun zevende cabaretprogramma. Nog zonder titel, kop en staart. Die steeds meer vorm krijgen in de try-outs. Met dezelfde muzikaliteit, zelfspot en humor. Maar vooral veel nieuwe verrassingen!  

meer...
Arnhem: Merin investeert in Rozetkwartier
Merin, een grote verhuurder van kantoor- en bedrijfsruimten in ons land, verbouwt een deel van het voormalige Cito-gebouw tot kantoor. In de vernieuwing van dit kantoorgebouw investeert Merin twee miljoen euro.

meer...
Gelders erfgoed krijgt extra impuls
Het Gelders erfgoed krijgt een extra impuls dankzij financiële middelen uit de Robuuste Investeringsimpuls

meer...
Kröller-Müller Museum koopt prominent werk aan van Giacomo Balla
Onlangs kon het Kröller-Müller Museum Forme rumore di motocicletta (1913-1914, olieverf en gouache op papier, 73 x 101 cm) van Giacomo Balla (1871-1957) aankopen

meer...
2,8 Miljoen voor herstructurering Gelderse bedrijventerreinen
Provincie Gelderland stelt 2,8 miljoen euro beschikbaar voor de herstructurering van 3 bedrijventerreinen in Tiel, Wageningen en Neder-Betuwe. H

meer...
Positieve beoordeling leerlingenvervoer in Nijmegen
Negentig procent van de ouders in Nijmegen is tevreden over het vervoer van hun kind naar school.

meer...